Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Agrotradingworldwide.com modtager betaling med Visa, Mastercard og Maestro, og vi opkræver ingen gebyrer ved brug af betalingskort. Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse, når du har gennemført din bestilling.

 

 

Priser
Alle vores priser er ekskl. moms, og i danske kroner eller Euro.

Varer
Der sælges kun en vare på agrotradingworldwide.com, der er et årsabonnement til at kunne oprette ”egen” shop hvor man kan annoncere for nye og brugte varer, der henvender sig til Agro trading kunder.

Abonnements betaling trækkes automatisk fra konto umiddelbart efter køb, der altid forgår via betalingskort.

Agrotradingworldwide.com formidler kun kontakten mellem sælger og køber, så et evt. køb via annonceringen foregår direkte mellem sælger og køber, uden agrotradingworldwide.com’s medvirkende. Agrotradingworldwide.com modtager igen provision ved salg.

Abonnements fonyelse 

Abonnement løber i et år fra købsdato, og der sendes en mail forud for abonnements udløb, med et link til at kunne forny abonnement for en ny periode. Hvis Abonnement ikke fornyes vil annoncer og stamdata blive fjernet fra portalen.

Reklamationsret og fortrydelsesret
Der er ikke reklamations- og fortrydelsesret på vores annonceportalabonnement, der i abonnementsperioden, giver dig ret til at indlægge annoncer på agrotradingworldwide.com som primært er rettet mod målgruppen for agrotrading annoncer. Hvis dette misbruges, forbeholder vi ret til at lukke for shop og annoncer, til misbruget er bragt i orden.

Hvis der i abonnements perioden opstår problemer med at få tilgang via internettet til at vedligeholde egne annoncer og stamdata som er en del af abonnementsaftalen, og dette skyldes ting som agrotradingworldwide.com har indflydelse på, kan der reklameres over dette i hele abonnements perioden.

Persondatapolitik
Oplysninger afgivet på agrotradingworldwide.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. Dine rettigheder er i overensstemmelse  med Persondataloven.

Share This